برای نمازگزار، محبّت فرشتگان و هدایت و ایمان و نور معرفت است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
بازتاب بُرنا

27نماینده مجلس از محسنی ‌اژه‌ای وزیر اطلاعات خواستند تا در خصوص آزادی حسین موسویان توضیح دهد.

 پس از آنکه وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی حضور یافت، کاظم جلالی مخبر این کمیسیون خبر داد که وزیر اطلاعات اتهامات موسویان را درز اطلاعات به برخی سفارتخانه های خارجی ذکر کرده است. اگرچه جلالی از ذکر جزئیات بیشتر خودداری کرد اما برخی دیگر از نمایندگان در اظهار نظراتی جداگانه به این موضوع پرداختند. با این حال، آزادی این متهم امنیتی آن هم با قرار وثیقه ای نه چندان سنگین، موجب گردید که صبح امروز 27 تن از نمایندگان مجلس از وزیر اطلاعات چرایی این ماجرا را جویا شوند.

 اگرچه وزارت اطلاعات در آزادی همراه با وثیقه موسویان نقشی نداشته و این امر در زمره اختیارات قوه قضائیه است اما سؤال نمایندگان که مجاز به سؤال از دولت و وزرا هستند، کنایه ای نیز به عملکرد دستگاه قضایی در این ماجرا دارد.

 عدد قلیل 27 نفره امضاکنندگان این نامه در کنار امضاهای پرشمار در حمایت از دانشگاه آزاد (222 نفر) نیز گویای بخشی از واقعیات مجلس در مبارزه جدی با مافیاهای سیاسی و اقتصادی است.

 در این نامه نمایندگان با طرح این سؤال که در صورت تائید اتهامات ضد امنیتی موسویان، آزادی ایشان با وثیقه غیرمتعارف و غیر متناسب با جرم، با چه توجیهی صورت گرفته است؟ تاکید کردند: آیا اتهامات ضدامنیتی و جاسوسی موسویان معاون پژوهش روابط بین‌الملل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد بود؟ در صورت مثبت بودن پاسخ که موید انتقال اطلاعات طبقه‌بندی شده نظام در موضوع حیاتی انرژی هسته‌ای به سفارتخانه‌های بیگانه انگلیس و آلمان است، چه توجیهی برای آ‍زادی نامبرده با اخذ وثیقه 200 میلیون تومانی غیرمتناسب با جرم و غیرمتعارف وجود دارد؟

 این 27نماینده مجلس از وزیر اطلاعات پرسیدند که وزارت اطلاعات چه اقداماتی در راستای تحدید دسترسی نامبرده به اطلاعات طبقه‌بندی شده نظام بعمل آورده است؟ و تاکید کردند: با چه توجیهی اشتغال و رفت و آمد متهم به رفتار ضد امنیتی و جاسوسی در دستگاه حساسی همچون مرکز تحقیقات استراتژیک و آنهم در پست معاونت ادامه دارد و این وزارتخانه چه اقداماتی برای عدم تداوم دسترسی متهم به اطلاعات طبقه‌بندی شده نظام به عمل آورده است؟

 این نمایندگان در ادامه سؤال خود تصریح کردند: آیا مسئولین مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام از اعمال ایشان مطلع گردیدند؟ آیا وزارت اطلاعات پس از اطلاع از رفتار موسویان، مسئولین مافوق نامبرده در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را درجریان قرار داده بود؟عکس العمل ایشان در صورت مثبت بودن پاسخ چه بود؟ و وزارت چه برخوردی در این مورد داشته است؟

 نمایندگان همچنین در ادامه این سؤال تاکید کردند که آیا وابستگی به کانونهای قدرت و جریانهای سیاسی خاص می‌تواند موجب مصونیت از رفتار قانونی متناسب با جرم با متهم گردد؟

 عمادافروغ، الیاس نادران، فاطمه رهبر، مهدی کوچک زاده، پرویز سروری، حسین فدایی، نفسیه فیاض بخش، علیرضا زاکانی، عباس علی اختری و حمید رضا کاتوزیان نمایندگان تهران، رشید جلالی و فاطمه آجرلو نمایندگان کرج، عشرت شایق نماینده تبریز، غلامرضا میرزایی نماینده بروجن، احمد ناطق نوری نماینده نور، غلامرضا کرمی نماینده کرمان، محمد دهقان نماینده چناران، علی اکبر قبادی نماینده مرودشت، هاجر تحریری نیک صفت نماینده رشت، حمید سعادت نماینده نجف آباد، عباس رجایی نمایده اراک، مجید روزی طلب و محمد هادی ربانی نمایندگان شیراز و حسن کامران، اخوان بی‌طرف، حمید رضا فولادگر و محمدحسین استکی نمایندگان اصفهان از نمایندگان امضا کننده این سؤال می‌باشند.

 این سؤال برای طی مراحل قانونی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد و وزیر باید با حضور در جلسه کمیسیون مذکور به این سوالات پاسخ دهد.     منبع



بازتاب بُرنا ::: دوشنبه 86/3/7::: ساعت 11:6 عصر


لیست کل یادداشت های این وبلاگ

>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 23

بازدید دیروز: 42 کل بازدید :2517486

>> درباره خودم <<
بازتاب بُرنا
بازتاب بُرنا
خبرهای این وبلاگ گزیده اخبار دیگر سایتهاست و به صورت لینک منعکس می گردد.

>>آرشیو شده ها<<

>>لوگوی وبلاگ من<<
بازتاب بُرنا

>>لینک دوستان<<

>>لوگوی دوستان<<












>>اشتراک در خبرنامه<<
 

>>طراح قالب<<