سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به من نوری ببخش که در پرتوش میان مردم گام بردارم و در تاریکی ها بدان راه یابم و در شکّ و شبهه ها روشن شوم . [امام زین العابدین علیه السلام]
بازتاب بُرنا

پرده اول: اسلام طالبانی

عبدالمالک ریگی رهبر گروهک تروریستی جند ا... در شرق کشور که هفته قبل دستگیر شد، طلبه‌ای است وهابی از حوزه تحت اشراف دولت سعودی و نماینده اسلام طالبانی در ایران که با دلارهای نفتی اداره می‌شود؛ کسی که به جای تبلیغ و بهکارگیری قلم از سلاح گرم استفاده می‌کند و به جای ارائه منطق و اقامه استدلال، سر می‌بُرّد و تیر خلاص می‌زند. صحنه‌های دلخراش سربریدن مردم بی‌گناه در جاده بم، کرمان، زابل، زاهدان و قتل عام دهها تن از مردم بیگناه، دل هر انسانی را میخراشد. این گروهک اخیراً با ارشاد حامیان غربی‌اش نام خود را از «جندا...» به جنبش مقاومت تغییر داد تا بتواند به صف جبهه دموکراسی خواهی، و به اصطلاح اصلاح‌طلبان بپیوندد.

- پرده دوم: اسلام منفعل آمریکایی

این گروه که در برابر غرب، سخت منفعلاند و سعی میکنند اسلام را طوری عرضه کنند که با اومانیسم و لیبرالیسم و سکولاریسم سازگار باشد، در طی 20 سال اخیر همواره تلاش کردهاند با اسلام ناب محمدی (ص)به مبارزه برخیزند و دست در دست استکبار جهانی برای شکست اسلام و جایگزین کردن لیبرالیسم بکوشند و اخیراً نیز در صدد بودند با پیاده کردن مدل انقلابهای مخملین در کشور برای همیشه کار نظام اسلامی را یکسره کنند. یکی از افرادی که در دهه اخیر در این جبهه سخت به تکاپو افتاده بود، رامین جهانبگلو بود؛ پدرش امیرحسین جهانبگلو در ابتدای دهه 20 محفلی به نام «انجمن اصلاح» پایه‌گذاری کرد و در سال1323 به حزب توده ایران پیوست (شوالیه‌های ناتوی فرهنگی به نقل از چپ در ایران اسناد ساواک، ش 83، ص 2.)

وی پس از کودتای 28 مرداد 1332 از حزب توده برید و به دربار پهلوی رفت و نماینده رژیم ستم شاهی در سازمان اوپک شد. مادرش «خجسته کیا» دارای تحصیلات دانشگاهی از انگلستان که خانه‌اش را به پاتوق جمعی از هنرمندان بهایی و کارگزاران فرهنگی عصر استبداد پهلوی دوم تبدیل کرده بود، در سال 1346 به عنوان مشاوری نافذ برای شورای عالی جشن هنر شیراز برگزیده شد(همان، ص45)

رامین نیز فارغ‌التحصیل در رشته دکترای فلسفه سیاسی از سوربن فرانسه است و در بنیاد مطالعات ایران به مدیریت اشرف پهلوی در شهر واشنگتن مشغول به کار شد. او در همین زمان بهعنوان خبرنگار رادیو بیبیسی نیز فعالیت می‌کرد. در تابستان 1380 بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی که به عبارتی همان اندیشکده سازمان جاسوسی سیا میباشد، از وی دعوت به همکاری کرد و در همین زمان از مشاوران مهم نهادهای دولت محمد خاتمی شد و به روزنامه‌های زنجیره‌ای مدعیان اصلاحات رفت و آمد می‌کرد و از او به عنوان یک کارشناس مهم سیاسی در نشست‌های مهم اصلاح طلبان دعوت به عمل می‌آمد و مصاحبه‌هایش در روزنامه‌هایشان با آب و تاب خاصی به چاپ می‌رسید. عیسی سحرخیز، مدیر کل وقت مطبوعات داخلی وزارت ارشاد اسلامی در دولت اصلاحات، مصاحبه وی را به عنوان یک اسلام‌شناس در ماهنامه «آفتاب» چاپ می‌کند. رامین در این مصاحبه، زرتشت را به عنوان برترین معرفی می‌کند و «پیامبر عدم خشونت،‌ شکیبایی و مدارا» از پیامبر اکرم (ص) بالاتر می‌برد( !همان ص61) وی با توهین تمام می‌گوید: مکتب اسلام همانند ایدئولوژی کمونیسم چنان سست و بی‌مایه است که آژانس‌‌‌‌‌های امنیتی غرب، با یافته‌های استراتژیک از جنگ سرد،‌ می‌توانند مُهر پایان بر آن بزنند( !همان، ص 65)

وی در» مانیفیست روشنگری» که به سفارش اصلاح طلبان نوشته است، دین مقدس اسلام را توحش و سنت ایرانی را توحش فرهنگی می‌خواند( !همان، ص 85) جهانبگلو در میزگردی که روزنامه دانمارکی میان او و علوی‌تبار برگزار کرده بود، خطاب به علوی‌تبار گفت: شماها دروغ‌ می‌گویید که اصلاح‌طلبید؛ نمی‌شود با حقوق هم جنس‌بازان و بهائیان مخالف بود، ولی در عین حال شعار اصلاح‌طلبی داد( !همان، ص 113)

در انتخابات مهم ریاست جمهوری از حامیان جدی کاندیداتوری‌هاشمی رفسنجانی بود و در بیانیه‌ای مشترک با محمد خاتمی،‌ مهدی کروبی، مصطفی معین، یوسف صانعی و.... با عنوان بیانیه موسوم به جنبش ملی نخبگان از کاندیداتوری‌هاشمی رفسنجانی حمایت کرد سرانجام در 5 اردیبهشت 85 در حالی که در فرودگاه مهرآباد آماده پرواز به مقصد بروکسل بود با حکم ویژه بازپرس امنیت دادستانی عمومی و انقلاب تهران و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی دستگیر و بازداشت شد.

پرده سوم: حمایت متقابل اسلام طالبانی و منفعل آمریکایی

پس از بازداشت جهانبگلو، شورای مرکزی حزب مشارکت نیز طی بیانیه‌ای هماهنگ با ریگی، جهانبگلو را یکی از «چهره‌های روشنفکر ایران» خواند و نسبت به بازداشت او اظهار نگرانی کرد؛ (ایلنا 12/2/85) زیرا وی یکی از نویسندگان ثابت یا مصاحبه شوندگان مهم در همه روزنامه‌های این حزب مثل نوروز، وقایع اتفاقیه، یاس نو و ... بود. زمانی که محمدرضا خاتمی - دبیر کل وقت حزب مشارکت و نایب رئیس مجلس ششم - به ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس برگزیده شد، از وی برای شرکت در جلسات مشورتی و سخنرانی، دعوت بهعمل می‌آورد. علاوه بر این، رامین به پژوهشگران مجلس ششم درس معرفت شناسی توسعه می‌داد. (شوالیه ناتوی فرهنگی، ص 91) و روزنامه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های حلقه کیان او را الگوی مطلوب برای روشنفکران ایران معرفی می‌کردند. وی از عناصر اصلی حلقه کیان بود که تا خرداد 76 عصر هر چهارشنبه در دفتر ماهنامه کیان با حضور عناصری مثل سعید حجاریان، شمس الواعظین، اکبر گنجی، سروش،‌هاشم آغاجری، عماد الدین باقی و ... تشکیل می‌شد. رامین به پیشنهاد آن‌ها «مانیفست روشنفکری» را به رشته تحریر درآورد که در آن دین اسلام را ایده توحش و سنت ایران را توحش فرهنگی خواند. (همان، ص 84)

محسن کدیور یکی از اعضای حلقه کیان و مرکز استراتژیک زمان‌هاشمی، دستگیری جهانبگلو را نشان دهنده وضعیت خطرناک آزادی‌های دانشگاهی در ایران دانست و گفت: «ما دولت ایران را مسؤول وضعیت و سلامت رامین جهانبگلو می‌دانیم»(همان، ص 204)

عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک تروریستی جندا... نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد: حاضریم در برابر آزادی شخصیتی مثل دکتر جهانبگلو که برای دموکراسی، حقوق بشر و حقطلبی ایستادگی کرده، گروگان‌هایمان را با جمهوری اسلامی مبادله کنیم. برای ما حس آزادگی مهم است، حتی حاضریم از بهایی‌ها، نیز دفاع ‌کنیم.

علاوه بر آن فرقه ضاله بهائیت نیز خواهان آزادی وی شد. (همان، ص 223)

دولت کانادا نگران امنیت رامین جهانبگلو است، شورای اتحادیه اروپا نیز با بیانیه‌ای از بازداشت فیلسوف ایرانی! اظهار نگرانی کرد.(همان ص 223)

مرکز مطالعات اشرف پهلوی، سایت گویانیوز و 621 نفر از عناصر مسأله‌دار مثل مسعود بهنود، عباس امیرانتظام، سیمین بهبهانی مشاور اشرف پهلوی، اکبر گنجی، سعید حجاریان، حاتم قادری، یوسفی اشکوری و... طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن بازداشت جهانبگلو خواهان آزادی سریع وی شدند( !همان، ص 218)

حزب کومله، فدائیان خلق، حزب دموکرات کردستان، سازمان اتحاد فدائیان خلق و چهار سازمان تروریستی به خاطر تلاش جهانبگلو برای استقرار دموکراسی در ایران از وی دفاع کردند و خواهان آزادی او شدند. (همان، ص224)

پرده چهارم:حمایت آمریکا از مدعیان اصلا‌حات

بارها رئیسجمهور آمریکا - چه بوش و چه اوباما - رسماً از اصلاحطلبان حمایت کرده‌ و در فتنههای اخیر نیز آن‌ها را مورد حمایتهای صریح رسانهای، مالی، سیاسی قرار دادهاند. حمایت اصلاحطلبان از سران فتنه و خیانتکارانی از قبیل جهانبگلو بسیار صریح و آشکار است. سران فتنه اعدام دو تن از اعضای انجمن پادشاهی به جرم محاربه با نظام اسلامی را محکوم کردند و پس از دستگیری عبد المالک ریگی حاضر نشدند از وی تبری نمایند.

نتیجه: هدف، براندازی نظام اسلامی است؛ چه از طریق سلاح وچه از طرق دیگر

همه این پرده‌ها نشان از یک واقعیت دارد و آن، این که غرب به ویژه آمریکا به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی و مقابله با اسلام و قرآن است و هر گروه و فرقه‌ای چه با سلاح و چه با توطئه‌های دیگر با جمهوری اسلامی به جنگ برخیزد از حمایت آن‌ها بهره‌مند می‌شود.

گروهک‌های معاند با نظام اسلامی از یک آبشخور فکری سیراب می‌شوند ولی تاکتیک‌های آن‌ها متفاوت است؛میان کومله، دموکرات، فدائیان اکثریت، منافقین و گروهک جند ا... که با زبان تفنگ سخن می‌گویند با جهانبگلو، سروش، کدیور و... که با توطئه اقدام می‌کنند، تفاوت ماهوی وجود ندارد؛ همه زیر آتش تهیه شده توسط انگلیس، فرانسه، آمریکا حمله میکنند.

دستگیری عبد‌المالک ریگی، ضربه‌ای کاری به ستاد عملیات غرب بر ضد نظام اسلامی بود. آخرین خبرها حاکی از آن بود که آمریکا و انگلیس در صدد ادغام گروهکهای جندالشیطان، منافقین، کومله، ‌دموکرات و... بودند و در همین راستا عبد المالک ریگی با تعدادی از عناصر و فرماندهان سازمان منافقین در پاکستان دیدار کرده بود. دستگیری وی ضربه سختی به این ستاد عملیاتی و اصلاح‌طلبانی بود که برای سرنگونی نظام اسلامی به یک ائتلاف رسیده بودند.

منبع



بازتاب بُرنا ::: شنبه 88/12/15::: ساعت 11:1 عصر


لیست کل یادداشت های این وبلاگ

>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 51

بازدید دیروز: 379 کل بازدید :2490734

>> درباره خودم <<
بازتاب بُرنا
بازتاب بُرنا
خبرهای این وبلاگ گزیده اخبار دیگر سایتهاست و به صورت لینک منعکس می گردد.

>>آرشیو شده ها<<

>>لوگوی وبلاگ من<<
بازتاب بُرنا

>>لینک دوستان<<

>>لوگوی دوستان<<












>>اشتراک در خبرنامه<<
 

>>طراح قالب<<